Verbinden in de Zorg, organiseert een gezondheidsbeurs voor het goede doel Het Nationaal Ouderenfonds t.b.v. “Eenzame ouderen”. Deze beurs vindt plaats op 22 september van 12:00-17:00 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Entree prijs is €5,00 waarvan u naar keuze een mini behandeling of korting op een van de producten ontvangt. De gehele opbrengst is voor het goede doel.

Verbinden in de Zorg is een vereniging die de therapeuten binnen de gemeente Hollands Kroon en omgeving zichtbaar wil maken. Te weinig mensen zijn nog bekend met het ruime aanbod van alternatieve geneeskunde en therapeuten binnen de reguliere zorg. Wij willen de patiënt / cliënt de keuze laten om voor goede zorg te kiezen.

Ook eenzame oudere mensen behoren tot deze doelgroep. ‘Uit internationaal onderzoek blijkt dat eenzame mensen vaker naar het ziekenhuis gaan en een grotere kans hebben om dementie te ontwikkelen.’ Hoe belangrijk is het dus om deze actie te ondersteunen en eenzame ouderen te verlichten tijdens het ouder worden. Hoe fijn is het om gezond ouder te worden. Om gezien en gehoord te worden, er nog toe doen.

Door het organiseren van de Gezondheidsbeurs Verbinden in de Zorg 2019 willen we ons steentje bijdragen om de hulp aan eenzame ouderen te vergroten. Doet u ook mee? Komt dan naar de Gezondheidsbeurs Verbinden in de Zorg op 22 september in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.