Aniek van Schagen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Even voorstellen

Ik ben Aniek en ik heb een eigen praktijk speciaal voor vrouwen met behandelingen gericht op het ontspannen van lichaam en geest. Je kunt bij mij terecht voor een massage en voor een NEI-Therapie consult. Daarnaast pas ik Aromatherapie toe, wat een super aanvulling is om zowel fysieke als mentale klachten aan te pakken. Ik kijk graag met je mee naar je klachten om jou de beste behandeling te bieden.

FunctieMassagetherapeut, NEI-Therapeut, Aromatherapeut, Docent Babymassage
Aangesloten bij beroepsverenigingJa, St. CAT Complementair level 3
Vergoeding zorgverzekeringJa
KvK nummer62396048 , aangesloten sinds 2015

Doelgroep(en)Vrouwen
Oorzaken/ klachten en ziektebeelden die ik behandelMassagetherapie: De massage is gericht op ontspanning van lichaam en geest, waarbij “knopen” worden weggemasseerd en er aromatherapie wordt toegepast. Zeer goed toepasbaar bij spierklachten. Ook bij stress periodes kan de massagetherapie zorgen voor een ontspannen moment voor jezelf, zodat je er weer vol energie tegen aankan.

NEI-Therapie: NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een unieke methode om uiteenlopende klachten aan te pakken. Met behulp van NEI therapie kom je vrij snel tot de kern van het probleem of de klacht waar je mee zit. Als je de kern & oorsprong – daar waar het eigenlijke probleem vandaan komt – helder krijgt en kunt behandelen of helen werkt dat door in het hier & nu en in de toekomst. Voorbeelden van klachten zijn:

Fysieke klachten
– Tennisarm
– Overgewicht
– Hoofdpijn
– Darmklachten
– Eczeem
– Allergie
– Oververmoeidheid
– Zere nek/schouder

Mentale klachten
– ADHD
– Leerproblemen
– Gebrek aan focus

Emotionele klachten
– Relatie problemen
– Sociale conflicten
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Onzekerheid in werk

Aromatherapie: Om het beste uit de massage te halen voegen we aromatherapie toe aan de massage. Hierbij worden op basis van eventuele klachten, etherische oliën toegevoegd aan de massageolie. De etherische oliën kunnen je net dat extra zetje geven, waardoor klachten verminderen of zelfs wegblijven. Daarnaast maak ik ook op maat gemaakte crèmes en oliën voor thuis.

Opleiding(en)- NEI-Therapie
- Aromatherapie
- HBO Leisure Spa&Health 1(in Bali) & 2(in Thailand)
- HBO Medische Basiskennis
- Coaching bij hoogsensitiviteit
- Quantum Energie Healing
- Wellnessmassage
- Docentenopleiding Oosterse Babymassage
- Workshops voetreflex
- Workshop metamorfose massage
- Cursus polariteitsmassage
- Workshop zelfheling
- Workshop klankschalen
MBKJa
PSBKNee

NaamAniek van Schagen
AdresVerbindingsweg 8, 1771BC
WoonplaatsWieringerwerf
Telefoonnummer 06 13040892
E-mailmassagepraktijk-aniek@outlook.com
Websitewww.massagepraktijk-aniek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *