Marjan Bierman

geplaatst in: Geen categorie | 0

Even voorstellen

Via kruidengeneeskunde en een uitstapje naar de oosterse geneeswijzen ben ik bij de orthomoleculaire geneeskunde terecht gekomen. Met een evolutionaire blik kijkend naar de huidige westers leefwijze vielen de kwartjes: waarom zo leven zoveel gezondheidsproblemen veroorzaakt.

Ik ben anders gaan leven: pure voeding, meer bewegen, een flexibele leefstijl en meer ontspanning. Het heeft mij veel gebracht, ik voel me nu gezonder en sterker dan toen ik eigenlijk in de kracht van mijn leven had moeten zijn.

Met de kennis die ik heb opgedaan kan en wil ik anderen helpen. Als ik mensen kan inspireren en motiveren om het anders te doen en zich daardoor beter te voelen is mijn missie geslaagd. Ik ben mij bewust dat veranderen niet altijd gemakkelijk is, maar het ervaren van de gezondheidswinst motiveert zeker. Gezond leven hoeft niet zwaar of moeilijk te zijn. Ik geloof niet in extremisme en alles 100% goed doen. Bovendien alles goed willen doen levert stress op en dat is zeker niet gezond.

FunctieOrthomoleculair therapeut
Aangesloten bij beroepsverenigingNee
Vergoeding zorgverzekeringNee
KvK nummer68657986 vanaf 27 april 2017
Doelgroep(en)Divers
Oorzaken/ klachten en ziektebeelden die ik behandelo Vage klachten of gezondheidsproblemen die maar niet willen verdwijnen
o Ondersteuning in een periode van overbelasting
o Het ervaren van ouderdomsklachten
o Overgewicht, insulineresistentie of diabetes mellitus (type 2)
o Aandoeningen die ingrijpen op de energiehuishouding, zoals een burn-out, CVS, schilklierproblemen
o Herstel van een ziekte of operatie
o Chronische aandoeningen zoals reuma, ADHD, ziekte van Crohn, allergieën, fybromyalgie, psoriasis en eczeem
o Spijsverteringsklachten, zoals maag-, darm- en leverklachten
o Stemmingswisselingen of depressieve gevoelens
o Hormonale ontregelingen
Opleiding(en)• 2016 – Herba Sanitas – 3 jarige opleiding Westerse kruidengeneeskunde
2018 – Natura Foundation – Orthomoleculair therapeut (voeding, gezondheid en evolutionair)
2018 – Light Your Life – Systemisch werken in de natuur
MBKNee
PSBKNee
NaamMarjan Bierman
AdresBarsingerweg 17
Woonplaats1766 GD Wieringerwaard
Telefoonnummer0646910077
E-mailinfo@beterder-nu.nl
Websitehttps://www.beterder-nu.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *