Switch2U

geplaatst in: Geen categorie | 0

Even voorstellen

Switch2U: de ándere coach

Mijn manier van coaching is erop gericht de kern van jouw vraagstuk op een dieper niveau aan te pakken met als resultaat dat je meer ontspannen en met meer focus in het leven gaat staan. In de regel is coaching vaak gericht op het geven van inzichten, doelen stellen, plannen maken en uitvoeren, voornamelijk op mentaal niveau. En dat terwijl ons hoofd vaak al zo vol zit. We zijn ergens vergeten dat ons lijf de juiste informatie geeft, maar we luisteren er niet of nauwelijks naar. Pas op het moment dat het echt nodig is, plakken we vaak een pleister. Dit helpt slechts tijdelijk. Juist vanuit je lijf zet je stappen die goed zijn voor jou in plaats van te reageren op prikkels van buitenaf. Fijne bijkomstigheid: je hoofd wordt ook er ook een stuk ruimer van 😉

Vanuit mijn praktijk in Winkel coach ik je via betamelijk aanraken van je lijf naar je eigen energie. Want geloof me, deze is zeker aanwezig, het vraagt alleen wat ‘afstoffen’ 😉 Ik zal er geen doekjes om winden; je kunt daarin weerstand tegenkomen. Weerstand die we liever niet voelen of waar we bij voorkeur met een grote boog omheen lopen. Juist daar ligt de ruimte voor persoonlijke (en professionele) groei en ontspanning! Weet dan dat vanuit ontspanning je daar ook makkelijker doorheen komt.

Vanuit jouw vraagstuk kan ik verschillende methodieken toepassen om naar het door jou gewenste resultaat te komen. Tel daarbij op een goede portie nuchterheid en humor die ik erin gooi, waardoor jij het beste uit jezelf gaat halen! Dus vat de koe bij de horens en vraag een kennismakingssessie aan, zodat je het echt gaat ervaren!

FunctieCoach
Aangesloten bij beroepsverenigingNee
Vergoeding zorgverzekeringNee
KvK nummer71343423, sinds 12-05-2018

Doelgroep(en)Mannen/vrouwen tussen 25-55 jaar, kinderen
Oorzaken/ klachten en ziektebeelden die ik behandelStress, overspannen, burn-out, loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkeling, vol hoofd, veel in hoofd, piekeren, angst
Opleiding(en)Being Authentic, Acces Bars en Facelift, Intuïtief coachen/waarnemen, Auralezen
MBKNee
PSBKNee

NaamSharron Droog
AdresWesterzwet 2
Woonplaats1731 LL WINKEL
Telefoonnummer0634085768
E-mailsharrondroog@hotmail.com
Websitewww.switch2u.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *