Diny Braak

geplaatst in: Geen categorie | 0

Even voorstellen

Al jaren zet ik mij in om mensen te begeleiden en ondersteunen tijdens één van hun moeilijkste periodes uit hun leven: een echtscheiding.  Met name op het emotionele vlak valt er veel te verwerken, vooral als er ook nog kinderen bij betrokken zijn. Ook voor kinderen veranderd er veel tijdens en na de scheiding. Dan valt het als ouder niet mee een luisterend oor te houden voor de kinderen. Om alle bijbehorende  gevoelens (teleurstelling, boosheid, angst, zorgen) die nu eenmaal horen bij een echtscheiding weer in het juiste perspectief te kunnen zien, biedt ik scheidings-coaching aan. Neem een kijkje op mijn website, vul het contactformulier in en ik vertel je alles over mijn methode.

Functiemediator/coach
Aangesloten bij beroepsverenigingNMv –Ned. Mediatorsver
Vergoeding zorgverzekeringNee
KvK nummer68553099
Doelgroepouders en kinderen, alleenstaanden
Oorzaken/ klachten en ziektebeelden die ik behandelnvt
OpleidingenFamilie mediation/scheidingscoach
MBKnee
PSBKnee
NaamDiny Braak
AdresWinkelerzand 18
WoonplaatsWinkel
Telefoonnummer06-42 52 34 38
E-maildinybraak18@gmail.com dibra@kpnplanet.nl
Website http://www.mediationverbindt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *