Annemieke Blom

geplaatst in: Geen categorie | 0

Even voorstellen

 

Mijn naam is Annemieke Blom, ik ben sinds 1992 werkzaam als natuurgeneeskundig therapeute. In mijn praktijk ‘Heel Natuurlijk’ maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes: Voetreflexologie NEI en INTEGRA therapie, Bach Bloesemremedies, lichaams- en stoelmassage en (natuur) voedingsadviezen. Bij deze behandelmethodes staat centraal dat het zelf herstellend vermogen van de mens wordt geactiveerd waardoor de balans tussen lichaam en geest hersteld wordt en de klacht(en) verdwijnen.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Aan de hand van de opgemaakte diagnose maak ik een behandelplan om de oorzaak van het probleem te achterhalen en het zelfhelende vermogen aan te zetten zodat je ‘Heel Natuurlijk’ heelt.

FunctieNatuurgeneeskundig therapeut
Aangesloten bij beroepsverenigingJa
Vergoeding van zorgverzekeringJa
KvK nummer64010899, aangesloten sinds 01-09-2015
Doelgroep(en)Iedereen
Oorzaken, klachten en ziektebeelden die ik behandelRugklachten, Spijsverteringsklachten, Allergieën en (voedsel) Intoleranties, Hoofdpijn, Slaapproblemen, Overgangsklachten, Klachten gerelateerd aan stress, Emotionele blokkades, Stoppen met roken of andere verslavingen, Zwangerschapsklachten en Lymfedrainage.
Opleiding(en)Voetreflextherapie (School voor Voetreflexologie), Natuurvoedingskundige (Opleidingen Academie Kraaybeekerhof), Nei en Integra therapie (Natuurgeneeskundig Centrum)
PSBKNee
MBKJa
NaamAnnemieke Blom
Adresvan Ewijckspad 24
WoonplaatsAnna Paulowna
Telefoonnummer06 23126782
E-mailinfo@annemiekeblom.nl
Websitewww.annemiekeblom.nl

Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, is niet in vergelijking met wat in ons ligt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *