Maaike Berbee

geplaatst in: Geen categorie | 0

Even voorstellen

In mijn werk als kinder- en jongerencoach ga ik uit van (het versterken van) de krachten en talenten van kinderen, om zo het probleem op te lossen. Ook de ouders worden nauw betrokken bij het proces.

Ik werk met diverse gesprekstechnieken, maar ook ademhalingsoefeningen, rollenspellen, creatieve materialen, visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen en facetten uit mindfulness worden ingezet.

Naast individuele begeleiding organiseer ik weerbaarheidstrainingen voor groepen kinderen.

Volwassenen kunnen bij mij terecht voor wandelcoaching in de natuur, als zij ondersteuning nodig hebben bij bijvoorbeeld het maken van keuzes, stressklachten en burn-out. Kijk op mijn website of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

FunctieKinder- en jongerencoach, Wandelcoach
Aangesloten bij beroepsverenigingJa
Vergoeding zorgverzekeringNee
KvK nummer67777481, aangesloten sinds 1 januari 2017
Doelgroep(en)Kinderen, jongeren, volwassenen
Oorzaken/ klachten en ziektebeelden die ik behandelKinderen, jongeren, volwassenen: Opvoedproblemen, Faalangst, Weerbaarheid, Rouwverwerking, Hooggevoeligheid, Hoogbegaafdheid, School/studiekeuze, Echtscheiding, Puberteit, Pestproblematiek, Opvoedondersteuning, etc. Wandelcoaching volwassenen: Burn-out, stress, keuzes maken, etc.
Opleiding(en)o.a. Pabo, Master SEN, Post HBO Kindercoaching voor Professionals, Mindfulness in het onderwijs, Wandelcoaching
MBKNee
PSBKNee

Hier kan een quote komen te staan.

 

NaamMaaike Berbee
AdresMerellaan 29
WoonplaatsAnna Paulowna
Telefoonnummer06 27174822
E-mailinfo@coachmaaike.nl
Websitewww.coachmaaike.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *