Esther van den Berg – Ruigrok

geplaatst in: Geen categorie | 0

Mijn naam is Esther van den Berg – Ruigrok, diëtist in Breezand.

Als diëtist geef ik mensen op maat gemaakt voedingsadvies. Ik begeleid zowel mensen bij afslanken, als bij aankomen en bij medische indicaties. Wat betreft het afslanken is het ontzettend leuk om te zien hoe mensen zich hier fitter en energieker bij gaan voelen. Samen met collega’s heb ik aanvullende sportactiviteiten opgezet zodat naast het afslanken ook, indien gewenst, het bewegen opgepakt of aangevuld kan worden met de Aqua Slim Fit of Bootcamp Breezand.

Naast afslankadvies geef ik ook medisch voedingsadvies. Soms vraagt de gezondheid om een aanpassing in de voeding. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een te hoge bloeddruk, een te hoog cholesterol, suikerziekte of wanneer er sprake is van ongewenst gewicht verliest door ziekte.

Uiteindelijk blijft het de kunst om de professionele adviezen zo te geven dat het makkelijk toe te passen is in het dagelijks leven, dat mensen zich er goed bij voelen en hier uiteraard veel baat hebben.

Even voorstellen

FunctieDiëtist
Aangesloten bij beroepsverenigingJa
Vergoeding zorgverzekeringJa
KvK nummer
Doelgroep(en)Afslanken, medisch voedingsadvies (oa. Diabetes Mellitus, Hart en Vaatziekten, COPD, oncologie)
Oorzaken/ klachten en ziektebeelden die ik behandelOvergewicht, Onbedoeld gewichtsverlies, Diabetes Mellitus, HVZ, COPD, Oncologie.
Opleiding(en)HBO Voeding & Diëtetiek, PreMaster Gezondheidswetenschappen
MBKNee
PSBKNee

Hier kan een quote komen te staan.

 

NaamEsther van den Berg - Ruigrok
AdresCeresplein 1
WoonplaatsBreezand
Telefoonnummer06 34305194
E-mailinfo@slim-fit.nu
Websitewww.slim-fit.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *