Dianne de Groote-Brandsma

geplaatst in: Geen categorie | 0

Even voorstellen

Stress, burn-out, piekeren, angst, zorgen, niet lekker in je vel zitten: lichamelijk of geestelijk, of wat voor reden ook, kunnen hele goede redenen zijn om te zoeken naar meer rust en balans voor jezelf. En hoe fijn is het om te weten dat je zelf iets kunt doen als aanvullende zorg voor jezelf? Het enige wat nodig is, is dat je het zelf wilt.

Mijn naam is Dianne en met Praktijk In Balance bied ik effectieve manieren aan om rust en balans in jezelf te hervinden én te behouden. Het is een investering in je eigen welzijn die blijvend is. Hieronder kort informatie over de diensten. Geef jezelf een kans en lees de uitgebreide informatie op de website

 

Reconnective Healing® - een relatief nieuwe vorm van healing die anders werkt dan de vormen van healing die we tot nu toe kenden. Effecten van Reconnective Healing vinden snel plaats (1 tot 3 sessies), zijn vaak duidelijk waarneembaar en blijvend en er zijn wetenschappelijke rapporten dat het werkt. Het kan helpen bij stress, ernstige vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten, depressieve gevoelens en vele andere vormen van disbalans*

 

The Reconnection® - de persoonlijke Reconnection geeft een gevoel van diepere verbondenheid met jezelf en je omgeving. Het versnelt je ontwikkelingsproces en helpt bij het vinden van je levensdoel. Na de persoonlijke Reconnection zul je merken dat je levensdoelen sneller ontdekt en bereikt. Er komen nieuwe mogelijkheden op je pad, je ontmoet de juiste mensen, je voelt beter welke beslissingen je moet nemen. Kortom je kunt meer bij jezelf blijven en helderder zien waar je naartoe wilt in je leven. Het is een bewuste keuze die je maar eens in je leven maakt.

 

Mindfulness - een manier om met aandacht te leren leven in het nu, mild en zonder oordeel. Een manier om uit je hoofd te komen en het leven te ervaren zoals het is. Onder andere zeer effectief bij stress, burn-out en depressie.

 

Mindfulness is niet meer dan met aandacht leren leven in het moment, maar om dit toe te passen is het fijn om te begrijpen hoe je denksysteem werkt. Aan de hand van duidelijk oefeningen leer je mindful zijn integreren in je dagelijkse leven op een manier die voor iedereen te doen is. Ook als je een drukke baan hebt, misschien wel juist dan ;). Daag jezelf uit en kijk eens of het iets voor jou zou kunnen zijn 🙂

 

Reiki - helpt blokkades op te heffen die zich in de loop van de tijd in je lichaam en geest hebben gevormd, door bijvoorbeeld heftige emoties, stress of andere oorzaken. Ze blokkeren de vrije doorstroom van de levensenergie in je energiebanen, waardoor er klachten en ziekten* kunnen ontstaan. Reiki zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen.

Onthoud dat niets voor niets op je pad komt, wat je er meedoet is aan jou 🙂

 

*Reconnective Healing, de persoonlijke Reconnection, Mindfulness en Reiki zijn geen vervangingen voor een eventueel lopende therapie en/of behandeling. Ook niet voor de consulten bij uw (huis)arts of therapeut. Ga bij medische klachten ook naar de huisarts voor een diagnose. Pas ook zeker nooit uw medicatie aan zonder overleg met uw huisarts of specialist.

FunctieReconnective Healing® Foundational practitioner & Certified Reconnection® practitioner. Mindfulness (BCT) trainer en Reiki Master (level 1,2 en 3)
Aangesloten bij beroepsverenigingCAT, collectief alternatieve therapeuten
Vergoeding zorgverzekeringJa, afhankelijk van de eigen zorgverzekering

KvK nummer52955125, vanaf juni 2011
Doelgroep(en)Voor jong of oud, ziek of gezond. Het is voor iedereen.
Oorzaken, klachten en ziektebeelden die ik behandelAngst, piekeren, stress, depressief, burnout, overactief, overspannen, slaapproblemen, onrust, twijfel, niet weten wat je wilt, eigen grenzen overschrijden, concentratieproblemen enz., en hieruit volgende lichamelijke problemen zoals bijvoorbeeld stijve schouders, rugproblemen, hoofdpijn, buikpijn, maagpijn, verkrampte ledematen.

Mindfulness is effectief bij stress, burn-out, angst, perfectionisme, piekeren, continue "aan staan" etc. maar ook voor bewustwording.

Reconnective Healing (erkend door de wetenschap) is NIET klachtgeicht en werkt voor iedereen die op zoek is naar rust en balans op alle niveaus in zijn/haar leven.

Reiki kan voor allerlei klachten heilzaam zijn omdat blokkades in je lichaam klachten kunnen veroorzaken.

Wanneer je meer in balans bent, kan het zo maar zijn dat klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

Note: Mindfulness, Reconnective Healing, de persoonlijke Reconnection en Reiki zijn geen vervangingen voor een eventueel lopende therapie en/of behandeling. Ook niet voor de consulten bij uw (huis)arts of therapeut. Ga bij medische klachten ook naar de huisarts voor een diagnose. Pas ook zeker nooit uw medicatie aan zonder overleg met uw huisarts of specialist.

Opleiding(en)Opleiding gevolgd bij The Reconnection Amerika voor Reconnective Healing Foundational Practitioner en The Reconnection Certified Practitioner. Mindfulness trainer bij CIVAS en PSBK bij Con Amore en Reiki Master in de directe lijn van the Usui System of Natural Healing
MBKNee
PSBKJa
NaamDianne de Groote
AdresVoorstraat 3,
Woonplaats1779 AC Den Oever

Telefoonnummer06 12097886
E-mailinfo@praktijkinbalance.nl
Websitewww.praktijkinbalance.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *