• slide mobiel

Wat is Verbinden in de Zorg

 

 

 

Samenwerken, verbinden, versterken

De vereniging “Verbinden in de Zorg” heeft als doel het contact te bevorderen tussen de leden en de belangen te behartigen van alle zorgaanbieders in het werkgebied binnen Hollands Kroon en omgeving zowel individueel als gezamenlijk met als doel elkaar te versterken en in stand te houden. Tevens heeft de vereniging als doel alle patiënten en cliënten duidelijkheid te verschaffen in het oerwoud van zorgverleners, binnen de gemeente Hollands Kroon en omgeving.

Onder het kopje “Ik zoek zorg” staat het aanbod van zorgverleners, met een eigen praktijk, binnen de gemeente Hollands Kroon en omgeving.Deze lijst is nog niet compleet maar wel zeer snel groeiende. Verbinden in de Zorg doet al het mogelijke deze lijst zo compleet mogelijk te krijgen.

Zo zie je in één oogopslag bij wie je terecht kunt. Overzichtelijk met een link naar de websites waar je alle uitgebreide informatie kunt vinden. U kunt zoeken via de plaats of bijvoorbeeld via een klacht of aandoening en tenslotte of de behandelaar bij de reguliere, of de alternatieve zorg hoort. U vindt informatie over de betreffende behandelwijzen , maar ook over tarieven en eventuele vergoedingen door zorgverzekeraars.

Verbinden in de Zorg organiseert lezingen, meetups tussen cliënten, patiënten en zorgverleners en tussen zorgverleners onderling om up to date te blijven met betrekking tot de zorg in de gemeente Hollands Kroon en omgeving.

Mocht u geïnteresseerd zijn en u informatie wilt om lid te worden als zorgverlener klik dan hier.

Voel u welkom bij onze vereniging Verbinden in de Zorg!

 

Met vriendelijke groet,

 

Wilma Wegert

Voorzitter Verbinden in de Zorg

 

 

Het laatste nieuws

Massage Praktijk Qi

Even voorstellen Carolien en Monique zijn volgens de Chinese filosofie opgeleid tot masseuse. Carolien geeft ook oor-accupunctuur en voetreflex-therapie . Monique geeft energetische behandelingen en maakt daarbij gebruik van o.a edelstenen, Bach bloesem,... LEES MEER

Heidi Stoop

Even voorstellen Welkom bij psychosociaal therapeut Heidi Stoop.                                                                                              Wat kunt u van mij verwachten als therapeut:       Als therapeut werk ik volgens het bio-psychosociale model. Er wordt gewerkt aan herstel en het (terug)vinden van... LEES MEER