• slide mobiel

Wat is Verbinden in de Zorg

 

 

 

Samenwerken, verbinden, versterken

De vereniging “Verbinden in de Zorg” heeft als doel het contact te bevorderen tussen de leden en de belangen te behartigen van alle zorgaanbieders in het werkgebied binnen Hollands Kroon en omgeving zowel individueel als gezamenlijk met als doel elkaar te versterken en in stand te houden. Tevens heeft de vereniging als doel alle patiënten en cliënten duidelijkheid te verschaffen in het oerwoud van zorgverleners, binnen de gemeente Hollands Kroon en omgeving.

Onder het kopje “Ik zoek zorg” staat het aanbod van zorgverleners, met een eigen praktijk, binnen de gemeente Hollands Kroon en omgeving.Deze lijst is nog niet compleet maar wel zeer snel groeiende. Verbinden in de Zorg doet al het mogelijke deze lijst zo compleet mogelijk te krijgen.

Zo zie je in één oogopslag bij wie je terecht kunt. Overzichtelijk met een link naar de websites waar je alle uitgebreide informatie kunt vinden. U kunt zoeken via de plaats of bijvoorbeeld via een klacht of aandoening en tenslotte of de behandelaar bij de reguliere, of de alternatieve zorg hoort. U vindt informatie over de betreffende behandelwijzen , maar ook over tarieven en eventuele vergoedingen door zorgverzekeraars.

Verbinden in de Zorg organiseert lezingen, meetups tussen cliënten, patiënten en zorgverleners en tussen zorgverleners onderling om up to date te blijven met betrekking tot de zorg in de gemeente Hollands Kroon en omgeving.

Mocht u geïnteresseerd zijn en u informatie wilt om lid te worden als zorgverlener klik dan hier.

Voel u welkom bij onze vereniging Verbinden in de Zorg!

 

Met vriendelijke groet,

 

Hilda Gijsen

Voorzitter Verbinden in de Zorg

 

 

Het laatste nieuws

Kees Beers

Even voorstellen Kees Beers heeft sinds 2002 veel opleidingen gevolgd Daarnaast een enorme ervaring opgebouwd. Door een combinatie van Oosterse-  en  Westerse technieken, afgestemd op de cliënt en de hulpvraag, is het mogelijk om... LEES MEER

Diny Braak

Even voorstellen Al jaren zet ik mij in om mensen te begeleiden en ondersteunen tijdens één van hun moeilijkste periodes uit hun leven: een echtscheiding.  Met name op het emotionele vlak valt er... LEES MEER